parallax background

Διαθέσιμες Γλώσσες


Αγγλικά

Γαλλικά

Γερμανικά


Ιταλικά

Ισπανικά

Αγγλικά

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Connect προετοιμάζουμε τους μαθητές σε ολιγομελή τμήματα για όλες τις εξετάσεις πτυχίων και στη συνέχεια με τη δική μας καθοδήγηση και ανάλογα με τις προτιμήσεις / ιδιαιτερότητες και κλίσεις του κάθε σπουδαστή επιλέγουμε αυτό που θα είναι το καταλληλότερο για εκείνον.

Πτυχία Γλωσσομάθειας: Proficiency (C2), Advanced (C1), Level B2 (Πρώην Lower), IELTS, TOEIC, TOEFL.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
 

Business English

Ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων για τον σύγχρονο επαγγελματία από επίπεδο αρχαρίων με έμφαση στην επικοινωνία καθώς και σε εξειδικευμένη ορολογία.

Απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στα Αγγλικά τόσο για την εργασίας τους όσο και για τις κοινωνικές και ταξιδιωτικές τους ανάγκες.

Περιέχει δραστηριότητες τόσο ακουστικές όσο και προφορικές βασισμένες σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά πραγματικοί εργαζόμενοι.Business 2

Χρήσιμο λεξιλόγιο που οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα στη ζωή τους.

Γραμματική και επικοινωνιακές δεξιότητες όπως το να γράφουμε e-mails, να παρακολουθούμε παρουσιάσεις, να τηλεφωνούμε και να αντιμετωπίζουμε τους επισκέπτες από άλλη χώρα.

Στο τέλος των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος θα έχει ευχέρεια τόσο στην προφορική όσο και στη γραπτή επικοινωνία σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Pre Junior

Για μαθητές νηπίου και Α΄δημοτικού το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Connect παρέχει τμήματα εκμάθησης Αγγλικών χωρίς χρέωση.

Με κεντρικό άξονα τη βασική προφορική επικοινωνία οι μικροί μας φίλοι εισάγονται ευχάριστα στον κόσμο της ξένης γλώσσας μέσω:

 • Εκπαιδευτικών παιχνιδιών, puppet shows, board games
 • Crafts και projects
 • Τραγουδιών, κινουμένων σχεδίων
 • Internet story books
 • CD, DVD
 • Μαθημάτων βασισμένων στη φιλοσοφία "learn through play"
 • Πρωτοποριακού εκπαιδευτικού υλικού με τη χρήση διαδραστικού πίνακα.
  Οι σελίδες του βιβλίου ζωντανεύουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της εκμάθησης.

Με την ολοκλήρωση αυτού του αρχικού κύκλου σπουδών οι μικροί μαθητές είναι πλέον γνώστες των βασικών αρχών της Αγγλικής γλώσσα και έχουν καταφέρει να εξοικειωθούν με αυτή ευχάριστα και αποτελεσματικά.

Γαλλικά

Τα μαθήματα γαλλικών είναι βιωματικά, με χρήση διαδραστικού πίνακα και multimedia προγραμμάτων ώστε να επιτυγχάνεται η μάθηση μέσα από τη διάδραση και συμμετοχή των σπουδαστών. Το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες των σπουδαστών ενώ έχουν επίσης δυνατότητα αναπλήρωσης των μαθημάτων τους και συμμετέχουν σε δωρεάν μαθήματα υποστήριξης για να καλύπτεται οποιαδήποτε ανάγκη ή αδυναμία με στόχο τα υψηλά σκορ επιτυχίας στις εξετάσεις της γαλλικής γλώσσας.


Επιπλέον:

 • Προετοιμασία για ειδικό μάθημα Πανελληνίων εξετάσεων.
 • Προετοιμασία για σπουδές σε γαλλόφωνες χώρες της Ε.Ε.
 • Διδασκαλία Γαλλικών Ειδικού Αντικειμένου στο τομέα του Τουρισμού, των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και της Γαστρονομίας (Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική).
 • Εξειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων με πιστοποίηση από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ινστιτούτο Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης).

 

Πτυχία Γλωσομμάθειας

 • DALF C1 / C2
 • DELF B1 / B2
 • SORBONNE C1 / C2
 • SORBONNE B1 / B2

Γερμανικά

Η γνώση της γερμανικής γλώσσας θεωρείται πιο έγκυρη όταν τεκμηριώνεται με κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του Goethe-Institut , ÖSD και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) του Υπουργείου Παιδείας αποδεικνύουν με σαφήνεια τις γλωσσικές ικανότητες και το επίπεδο γνώσεων του κατόχου τους. Επιπλέον αναγνωρίζονται διεθνώς και έχουν υψηλό κύρος.  Οι εξετάσεις του Goethe-Institut απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους ανεξάρτητα από συγκεκριμένο όριο ηλικίας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχετικά με αυτό συνιστάται οι   υποψήφιοι να έχουν συμπληρώσει  το 12 έτος της ηλικίας προκειμένου να συμμετέχουν στις εξετάσεις για το  Zertifikat B1 το οποίο πιστοποιεί τη μέτρια γνώση στα Γερμανικά. Οι εξετάσεις του Goethe-Institut διενεργούνται τρεις φορές το χρόνο, το Σεπτέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Ιούνιο για τo πτυχίο Β1.  Το ÖSD διενεργεί εξετάσεις 4 φορές το χρόνο Μάρτιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο. Το Υπουργείο Παιδείας διενεργεί εξετάσειςγια τα πτυχία ΚΠΓ Β1/Β2 το Νοέμβριο και τον Μάιο.

Ιταλικά

Η Ιταλική γλώσσα είναι η κύρια απόγονος της Λατινικής γλώσσας, κατά συνέπεια η γνώση της διευκολύνει την εκμάθηση άλλων λατινογενών γλωσσών (Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρουμάνικα κ.ά).

Οι προοπτικές για έρευση εργασίας αυξάνονται σημαντικά για κάποιον που γνωρίζει Ιταλικά κι αυτό γιατί η Ιταλία είναι ο 2ος εμπορικός μας εταίρος! 

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τελευταία χρόνια, το ένα μετά το άλλο, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας μας επιλέγουν την Ιταλία ως προορισμό για εκπαιδευτικές εκδρομές και επιμορφωτικά προγράμματα, όχι μόνο λόγω της εγγύτητας και των οικονομικών τουριστικών πακέτων που προσφέρουν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, αλλά κυρίως γιατί η Ιταλία είναι η χώρα με τα περισσότερα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής κληρονομιάς.

 

Πτυχία Γλωσομμάθειας

Για την πιστοποίηση της Ιταλικής Γλώσσας υπάρχουν διάφοροι φορείς που διοργανώνουν κάθε χρόνο εξετάσεις. Oι τίτλοι γλωσσομάθειας που είναι αναγνωρισμένοι από το ΑΣΕΠ, αλλά και εκείνοι στις εξετάσεις των οποίων οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με εξωτερική εγγραφή συμμετοχής είναι οι ακόλουθοι:

 • CELI 2 / 3 / 4 / 5
 • Diploma di Lingua Italiana
 • Πτυχία PLIDA

 

 ΚΠΓ (KPG)

Το Υπουργείο Παιδείας διοργανώνει διαβαθμισμένα τεστ για τα επίπεδα Β (Β1+Β2) και Γ (Γ1+Γ2).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ισπανικά

 

Τα Διπλώματα Ισπανικής ως Ξένης Γλώσσας (DELE) είναι οι μοναδικοί αναγνωρισμένοι διεθνώς επίσημοι τίτλοι που χορηγεί το Instituto Cervantes εξ ονόματος του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ισπανίας.

Η κατοχή του μοναδικού διπλώματος με διεθνή αναγνώριση και αόριστη διάρκεια σας δίνει ένα πλεονέκτημα χρήσιμο σε ακαδημαϊκό, επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Τα διπλώματα αυτά αναγνωρίζονται από επίσημους ισπανικούς και διεθνούς φορείς. Πολλά πανεπιστήμια απαιτούν το δίπλωμα Β2 για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών.
Το 2012 συμμετείχαν στις εξετάσεις τα DELE περισσότεροι από 60.000 υποψήφιοι πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες και 350 πόλεις.

Υπάρχουν διάφορα επίπεδα, ανάλογα με τις γνώσεις σας :

DELE A1, DELE A1 (escolar), DELE A2, DELE B1, DELE B1 (escolar), DELE B2, DELE C1, DELE C2

Οι σπουδαστές, αν θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την απόκτηση κάποιου από τα πτυχία DELE (Diploma de español como lengua extranjera) που διοργανώνονται έως και 4 φορές το χρόνο, ανάλογα με το επίπεδο, από το Ινστιτούτο Θερβάντες.

Που είμαστε

Ηλία Ηλιού 64 - 66 και Κουτσονίκα 5
Νέος Κόσμος, 11744

1ος όροφος (είσοδος από Κουτσονίκα)
πλησίον στάσης μετρό Νέος Κόσμος

Ώρες Επικοινωνίας

 • 8πμ - 11μμ
 • 8πμ - 8μμ

© Copyright since 2023 Connect. All rights reserved.